Oldal kiválasztása

A nyár közeledtével a lábfejünk ápoltságára is több figyelmet kell fordítani, hiszen a bőrkeményedések, száraz hámló talp, vízhólyagok helyei nem mutatnak jól. Mit tegyünk hát, hogy ilyen problémákat ne villantsunk?
Elsőként a száraz bőrt érdemes leradírozni, akár a sós-olívás testradírt használva egy jó lábfürdő után. A lábunkat beáztatjuk kellemes meleg vízbe és várunk. A vízbe tehetünk szódabikarbónát vagy ecetet, ki mire esküszik. A bőrkeményedéseket érdemes alaposan lesmirglizni egy erre alkalmas sarokreszelővel. Ebből sokféle kapható, vannak természetes darabok is és műanyagok. Ha már itt vagyunk a körmöket is érdemes levágni. A titkos fegyverem a sheahab, amit a műveletsor végén vetek be. Masszázzsal együtt beledolgozom a bőrömbe és zoknit húzok a lábamra. Másnap babapopsi puhaságú lábbal ébredek.
Akinek nincs otthon sheahabja, ne búsuljon, mert a sima sheavaj is tökéletes. Először kis mennyiséget lekapargatsz a körmöd segítségével és megolvasztod a tenyeredben. Aztán jöhet a talp és az egész lábfej.

Miért tökéletes a sheavaj a száraz bőr ápolására?
– teljesen természetes módon tartalmaz vitaminokat (A, D, E)
– a bőrünkkel azonos komponensekkel rendelkezik
– az organikus vajat nem kezelték vegyszerrel, natúr
– tradicionális módon készül Afrikában egy növényből (vegán)
– viszonylag gyorsan beszívódik a bőrbe, vizes bőrre kenve
– mélyen ápolja a bőrtPuha talpakat kívánok!

sheahah