Oldal kiválasztása
Hudson SzandraNem igazán hasonlítható ugyanis össze a kettő. Az egyiknél virágok természetadta illata, termések hidegen sajtolt olaja kerül a tégelybe, míg a másik esetben nem ritkán a vegyipar silány alapanyagokból, ipari méretben, szintetikusan előállított, kőolaj származékokat sem nélkülöző termékei. Engem első pillanattól elkápráztat a sheavaj és most már nem tágítok, a natúr vonalon maradok. Az a tapasztalatom, hogy a legtöbben, akik rátalálnak erre a hullámhosszra, rajta is maradnak. Mert más, mert természetes, egyedi és ettől kicsit varázslatos is. Engem a sheavaj fogott meg, ez a fura füstös illatú, szilárd, sárgás tömb, amit ha kenegetni szeretnél, egy keveset le kell kapargatni belőle.

Furán hangzik ugye? Mondom én, hogy szemléletváltás.

Ismerkedj meg a kozmetikumaimmal! Én nem szeretnélek rémisztgetni a bolti kozmetikumok káros hatásaival, nem fogom más krémek összetevőit elemezni, és nem célom az ijesztgetés sem. Káros anyagokat, tartósítószert, kőolajszármazékot itt nem fogsz találni! Lépj be, ismerkedj meg a világunkkal!

Büszke vagyok rá, hogy 2016-ban az Év Anyavállalata versenyben a döntőig jutottam kedves váráslóim szavazatainak segítségével.

A Montázs Magazin honlapján időközönként tippeket és recepteket osztok meg a természetes kozmetikumok témakörében: